| SŠ | |
|
+8demon 173airborne Zlicinek+Raven Aranelka Nahaz mojohn wojta FannyBoy 12 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
mojohn
Poeet p?íspivku : 189 Age : 31 Registration date : 01. 04. 07
| Předmět: Re: SŠ Tue Apr 24, 2007 11:06 pm | |
| | |
|
| |
wojta
Poeet p?íspivku : 826 Age : 33 Localisation : Višňová [li] Registration date : 21. 01. 07
| Předmět: Re: SŠ Tue Apr 24, 2007 11:13 pm | |
| mame to ale v alianci vzdelany lidi, gdys se ani nedostane na stredni | |
|
| |
Jakal
Poeet p?íspivku : 105 Age : 34 Localisation : Plzeň Registration date : 08. 03. 07
| Předmět: Re: SŠ Tue Apr 24, 2007 11:46 pm | |
| - wojta napsal:
- mame to ale v alianci vzdelany lidi, gdys se ani nedostane na stredni
neházej všechny do jednoho pytle.. zatim máš taky jenom základní vzdělání | |
|
| |
wojta
Poeet p?íspivku : 826 Age : 33 Localisation : Višňová [li] Registration date : 21. 01. 07
| Předmět: Re: SŠ Wed Apr 25, 2007 6:43 am | |
| - Jakal napsal:
- wojta napsal:
neházej všechny do jednoho pytle.. zatim máš taky jenom základní vzdělání tak to bych se hadal, gdys us tretim rokem studuju na gymplu | |
|
| |
mojohn
| Předmět: Re: SŠ Wed Apr 25, 2007 7:18 am | |
| | |
|
| |
Zlicinek+Raven
Poeet p?íspivku : 324 Localisation : Brno Registration date : 21. 01. 07
| Předmět: Re: SŠ Wed Apr 25, 2007 7:51 am | |
| - wojta napsal:
No promin, ale my uz tu tvoji stredni mame par let za sebou a to s maturitou, takze o pouhem zakladnim vzelani se u nas neda mluvit | |
|
| |
FannyBoy
Poeet p?íspivku : 682 Age : 33 Localisation : Praha Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: SŠ Wed Apr 25, 2007 8:13 am | |
| Před zkouškama jsem se učil Nakonec jsem přemýšlel jestli vše umím Do zkoušek jsem šel nervózně Nakonec po zkouškách jsem si spokojeně odpočinul Můj pocit zezačátku byl dobrý, ale potom jsem zjistil že jsem Nepřijat Nakonec jsem se zhroutil v samotném domě A teď nevím co dál | |
|
| |
Ou-ty-ou brigáda 'Scorpion'
Poeet p?íspivku : 232 Age : 37 Localisation : Kostelec na Hané (Prostějov) Registration date : 21. 01. 07
| |
| |
mojohn
| Předmět: Re: SŠ Wed Apr 25, 2007 4:13 pm | |
| Fanny neví co dál ...... ale stejně vypadá pořád dobře (viz obr.) | |
|
| |
FannyBoy
Poeet p?íspivku : 682 Age : 33 Localisation : Praha Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: SŠ Wed Apr 25, 2007 4:25 pm | |
| - mojohn napsal:
- Fanny neví co dál ...... ale stejně vypadá pořád dobře (viz obr.)
můj nebo tvůj obr? | |
|
| |
wojta
| Předmět: Re: SŠ Wed Apr 25, 2007 5:44 pm | |
| to zlica a ou-ty: to nebylo mylseno na fsechny, to bylo jen na nekterou tu osobu, omnlouvam se, pokud sem vas pohorsil | |
|
| |
FannyBoy
| Předmět: Re: SŠ Wed Apr 25, 2007 5:55 pm | |
| Neznamená že když neudělám zkoušky na gympl v prvním kole že moje nejvyšší vzdělání bude základní :Q | |
|
| |
Zlicinek+Raven
Poeet p?íspivku : 324 Localisation : Brno Registration date : 21. 01. 07
| Předmět: Re: SŠ Wed Apr 25, 2007 10:01 pm | |
| - FannyBoy napsal:
- Neznamená že když neudělám zkoušky na gympl v prvním kole že moje nejvyšší vzdělání bude základní :Q
No tak se snaz aby to nebyla pravda | |
|
| |
FannyBoy
| Předmět: Re: SŠ Wed Apr 25, 2007 10:46 pm | |
| - Zlicinek+Raven napsal:
- FannyBoy napsal:
- Neznamená že když neudělám zkoušky na gympl v prvním kole že moje nejvyšší vzdělání bude základní :Q
No tak se snaz aby to nebyla pravda Učňák to jistí... : p | |
|
| |
mojohn
| |
| |
FannyBoy
| |
| |
kill-devil
Poeet p?íspivku : 4 Age : 33 Registration date : 02. 05. 07
| Předmět: Re: SŠ Wed May 02, 2007 10:12 pm | |
| Já jdu na obchodní akademii ale jdu na soukromou protoze na statni bych se nedostal | |
|
| |
wojta
| Předmět: Re: SŠ Wed May 02, 2007 10:15 pm | |
| soukromky 4ever, ty sou nejlepsi, statni skoly sou g hownu | |
|
| |
173airborne
Poeet p?íspivku : 90 Age : 33 Localisation : Praha 4 Registration date : 08. 04. 07
| Předmět: Re: SŠ Wed May 02, 2007 10:28 pm | |
| - kill-devil napsal:
- Já jdu na obchodní akademii ale jdu na soukromou protoze na statni bych se nedostal
kdyby si se víc učil, měl bys lepčí známky a dostal by ses na lepší školu se docela divim, že jsi se dostal i na to soukromý, asi ta komise byla zhulená | |
|
| |
Aranelka
Poeet p?íspivku : 82 Age : 39 Registration date : 03. 04. 07
| Předmět: Re: SŠ Wed May 02, 2007 10:59 pm | |
| | |
|
| |
FannyBoy
| Předmět: Re: SŠ Thu May 03, 2007 12:08 am | |
| - wojta napsal:
- soukromky 4ever, ty sou nejlepsi, statni skoly sou g hownu
j protože soukromý berou i ty největší kretény jen aby měli prachy. To co si řekl je absolutní blábol. | |
|
| |
wojta
| Předmět: Re: SŠ Thu May 03, 2007 5:47 am | |
| - FannyBoy napsal:
- wojta napsal:
j protože soukromý berou i ty největší kretény jen aby měli prachy. To co si řekl je absolutní blábol. a nebo je uplnej blabol to co si rekl ty, rek bych ze vecina soukromek te vyuci mnohem lip, pac maj mnohem lepsi osnovy a fsechno a neni tam padesat ldi ve tride ale treba jen dvacet a naucis se tam tisickrat vic | |
|
| |
FannyBoy
| Předmět: Re: SŠ Thu May 03, 2007 7:26 am | |
| - wojta napsal:
- FannyBoy napsal:
- wojta napsal:
j protože soukromý berou i ty největší kretény jen aby měli prachy. To co si řekl je absolutní blábol. a nebo je uplnej blabol to co si rekl ty, rek bych ze vecina soukromek te vyuci mnohem lip, pac maj mnohem lepsi osnovy a fsechno a neni tam padesat ldi ve tride ale treba jen dvacet a naucis se tam tisickrat vic No ve státních taky není 50 lidí ve třídě. Já se hlásil na státní gympl kde by bylo 15 lidí ve třídě. K těm osnovám, to vážně nevím jaký maj osnovy, ale proč myslíš, že ty "hloupý" lidi choděj na soukromý protože by se na státní nedostali? | |
|
| |
Aranelka
Poeet p?íspivku : 82 Age : 39 Registration date : 03. 04. 07
| Předmět: Re: SŠ Thu May 03, 2007 3:22 pm | |
| - wojta napsal:
- FannyBoy napsal:
- wojta napsal:
j protože soukromý berou i ty největší kretény jen aby měli prachy. To co si řekl je absolutní blábol. a nebo je uplnej blabol to co si rekl ty, rek bych ze vecina soukromek te vyuci mnohem lip, pac maj mnohem lepsi osnovy a fsechno a neni tam padesat ldi ve tride ale treba jen dvacet a naucis se tam tisickrat vic uznavam ze soukromy skoly maji lepsi zazemi, lepe placeny ucitele a tak, ale vyplati se to jen u jazykovych skol, ty vseobecny maji nizsi naroky nez statni a protoze tam lidi jsou ne kvuli svym vysledkum, ale kvuli penezum, tak kleda i uroven. | |
|
| |
wojta
| Předmět: Re: SŠ Thu May 03, 2007 4:40 pm | |
| - FannyBoy napsal:
- wojta napsal:
- FannyBoy napsal:
- wojta napsal:
j protože soukromý berou i ty největší kretény jen aby měli prachy. To co si řekl je absolutní blábol. a nebo je uplnej blabol to co si rekl ty, rek bych ze vecina soukromek te vyuci mnohem lip, pac maj mnohem lepsi osnovy a fsechno a neni tam padesat ldi ve tride ale treba jen dvacet a naucis se tam tisickrat vic No ve státních taky není 50 lidí ve třídě. Já se hlásil na státní gympl kde by bylo 15 lidí ve třídě. K těm osnovám, to vážně nevím jaký maj osnovy, ale proč myslíš, že ty "hloupý" lidi choděj na soukromý protože by se na státní nedostali? mozna ze tam chodej blby lidi, ael proste soukroma skola je nejlepsi, dyk gdys si vezmu pedak, kterej je soucasti nasi skoly a srovnam ho s tim druhym co ej v liberci statnim, tak u nas se toho nauci mnohem vic a lip, z jergymu vodchazej samy sracky | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: SŠ | |
| |
|
| |
| SŠ | |
|