Damager
Poeet p?íspivku : 21 Registration date : 04. 06. 07
| Předmět: Blbost Thu Jun 28, 2007 6:35 pm | |
| Ahoj, dnes jsem dostal tuto zprávu a jelikož patřím do třídy těchto maniaků jsem pro, jenomže 5 lidí na něj nestačí. Proto jsem sem přeposlal toto a pokud by měl někdo zájem natrénovat armádu pro silnější army, vřele do toho (ten má něco kolem 30 katapultů, 2 000 Imperiánů (většina je mimo vesnici, protože SGC na ně utočí >>je možné, že jich má již mín) Jestli by opravdu byl zájem, odpovídejte přes hru rovnou hráči s jménem Hillx - hillx napsal:
- Zaslal: čt 28. červen 2007 15:35 Předmět: ůtok na SSSR JENONIMO
-------------------------------------------------------------------------------- Chodim do třídy s timhle hráčem a je strašně namachrovanej jak má tisíce imperiánů. Tak mě inspiroval hromadnej ůtok a napadlo mě že bysme mohli udělat ůtok na něj. Možná že by se přidala eště jedna ali, ve který další spolužák. Promyslete to a ozvěte se!!! BTW jedná se o dárek na rozloučenou, tak kdybyste se rozhodovali mezi ano a ne, přikloňte se k ano | |
|
Grant
Poeet p?íspivku : 10 Registration date : 11. 06. 07
| Předmět: Re: Blbost Thu Jun 28, 2007 8:27 pm | |
| Bohužel, tedka se chystám na chvíli kdy přeberu jednomu hráči z KMA multicorn, už mám 2200 šermířů a nvm jestli to bude stačit, jedině kdyby mi někdo pročistil cestu tak bych ho projel 40 katapulty, jinak asi nic, tedka si nemůžu dovolit zbytečný ztráty | |
|
Damager
Poeet p?íspivku : 21 Registration date : 04. 06. 07
| Předmět: Re: Blbost Thu Jun 28, 2007 8:30 pm | |
| - Grant napsal:
- Bohužel, tedka se chystám na chvíli kdy přeberu jednomu hráči z KMA multicorn, už mám 2200 šermířů a nvm jestli to bude stačit, jedině kdyby mi někdo pročistil cestu tak bych ho projel 40 katapulty, jinak asi nic, tedka si nemůžu dovolit zbytečný ztráty
Pohoda grante :-) hlavně bacha na kočičáka když budeš mít zbytkové zboží, pošli to tam ) ale musíme společne | |
|
Grant
Poeet p?íspivku : 10 Registration date : 11. 06. 07
| |