| Vtip | |
|
+8obelix wojta Georgus Ou-ty-ou MaxiDejf Misinet Ivor drako 12 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
FannyBoy
Poeet p?íspivku : 682 Age : 33 Localisation : Praha Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: Vtip Wed Feb 14, 2007 6:51 pm | |
| hhe dobry btw: nechces to psat do jednoho postu? takovej posthunt | |
|
| |
wojta
Poeet p?íspivku : 826 Age : 33 Localisation : Višňová [li] Registration date : 21. 01. 07
| Předmět: Re: Vtip Wed Feb 14, 2007 6:55 pm | |
| jde slepej na Sněžku a za ním jde turista.A ten turista říká běž rychlejc nebo tě nakopu do zadnice a ten slepej říká no to bych chtěl vidět.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
wojta
Poeet p?íspivku : 826 Age : 33 Localisation : Višňová [li] Registration date : 21. 01. 07
| Předmět: Re: Vtip Wed Feb 14, 2007 6:57 pm | |
| Anketni otazka v ruskych novinach: Jaka je vase nejoblibenejsi historicka postava a proc prave Lenin? | |
|
| |
wojta
| Předmět: Re: Vtip Wed Feb 14, 2007 7:00 pm | |
| U soudu. Obžalovaný, proč vy takový vzdělaný člověk, doktor jste zabil tu ženu? Ctihodnosti, já jsem gynekolog a ten osudný den jsem měl 24 hodinovou službu. Provedl jsem 20 vyšetření a 4 potraty. Potom mě požádal kolega, jestli bych za něj nevzal službu a tak jsem pracoval ještě dalších 12 hodin. Po 36 hodinách práce se vracím domů. Na ulici mě náhle zastavila prostitutka a povídá: ˝Když mi dáš 500 Kč, tak ti ji ukážu.˝ No nezabil byste ji? | |
|
| |
FannyBoy
Poeet p?íspivku : 682 Age : 33 Localisation : Praha Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: Vtip Wed Feb 14, 2007 7:15 pm | |
| | |
|
| |
stargaze Anonymní
| Předmět: Re: Vtip Wed Feb 14, 2007 8:42 pm | |
| nic osobního proti blondýnam nemam, ale tohle mě trošku rozesmálo
Jde blondýna po ulici a na lampě vidí inzerát: "Prodám byt 2+1." Tak blondýna klepe, klepe a nic! Jde kolem policajt a říká: "Proboha, proč klepete na tu lampu?" "Ále,tady vidím inzerát - prodám byt 2+1 a tak klepu, klepu a nikdo neotvírá." A policajt na to: "Zkuste to ještě jednou, nahoře se svítí." |
|
| |
stargaze Anonymní
| Předmět: Re: Vtip Wed Feb 14, 2007 8:44 pm | |
| Baví se tři policisté První říká, že našel pod postelí tenisový míček, takže má podezření, že mu manželka chodí s tenistou. Druhý na to: "To já našel tuhle pod postelí kopačák, tak ta moje mi určitě zahýbá s fotbalistou. A třetí se smutně přidává: "Tak to je mi ta moje ženská nevěrná s koněm. Zrovna včera jsem v posteli našel žokeje..." |
|
| |
stargaze Anonymní
| Předmět: Re: Vtip Wed Feb 14, 2007 8:47 pm | |
| Víš co je poloha "Rodeo"? Ležíš na ženské zezadu, pevně přitisknutý, držíš ji za prsa a pak najednou řekneš: "Hele ty jsi stejně dobrá jako tvoje ségra!"... |
|
| |
stargaze Anonymní
| Předmět: Re: Vtip Wed Feb 14, 2007 8:48 pm | |
| Doktor se skupinou mediků jde na vizitu. Vejdou do pokoje, tam pacient onanuje pod peřinou. Doktor taktně vyvede mediky a povídá jim: "To je tady obvyklý problém - přetlak semene, holt si pacient musí občas takhle ulevit." Vejdou do druhého pokoje, tam pacient ruce za hlavou, krásná sestřička mu poskytuje orální sex. Doktor ke studentům: "Stejný problém, jiná pojištovna..." |
|
| |
stargaze Anonymní
| Předmět: Re: Vtip Wed Feb 14, 2007 8:48 pm | |
| Na pánské toaletě stojí tři u pisoáru. První dokončí své dílo a jde si umýt ruce. Na osušení rukou použije papírové utěrky. Spotřebuje jich asi deset, dokud z rukou neutře každou kapičku vody. Otočí se k ostatním a říká "My z Philipsu jsme vedeni k tomu, abysme všechno dělali extrémně dokonale." Druhý již také skončil a také si umyje ruce. Utře si je však pouze do jedné papírové utěrky, využívajíc každý milimetr čtvereční volné plochy. Otočí se a povídá: "My ze Siemensu jsme vedeni k tomu, abychom všechno dělali nejen extrémně dokonale, ale i extrémně efektivně." Třetí skončí svou práci a odchází. Cestou ke dveřím přes rameno prohodí: "My chlopi z Třineckych železaren si nechčijeme na ruce." |
|
| |
stargaze Anonymní
| Předmět: Re: Vtip Wed Feb 14, 2007 8:50 pm | |
| Bavěj se dva medvědi v lese, že už je sex s medvědicema nebaví, tak to zkusej spolu v křoví. Za chvíli jeden zařve: "Ty vole, viděl nás zajíc! Ta svině to všude vykecá, musíme ho zabít." Začnou ho honit po lese a zajíc skočí do rybníka, medvědi začnou šátrat po dně a vytáhnou rybu. "Rybo, neviděla jsi zajíce?" "Neviděla, vy dva buzeranti." |
|
| |
wojta
| Předmět: Re: Vtip Wed Feb 14, 2007 10:40 pm | |
| Manzel navstivi doktora sve manzelky. Doktor: "Tak ten test jsme u Vasi pani provedli. Bohuzel se nam ale par vysledku promichalo. Vase manzelka ma bud Alzheimerovu chorobu nebo AIDS." "Co budu proboha delat?" - "Nejlepe, kdyz udelate se svou pani vylet a vysadite ji nekde daleko od domova. Kdyz najde cestu domu, uz bych s ni nespal." | |
|
| |
stargaze Anonymní
| Předmět: Re: Vtip Thu Feb 15, 2007 12:47 am | |
| Přijde Pepíček ze školy a povídá tatínkovi že dostal pětku z matiky. "Jak to?" ptá se podrážděně otec. "Nejdříve se mě učitelka zeptala, kolik je 3 x 2. A já jí povídám že 6," říká Pepíček. "No to je správně," na to tatík. "A pak se mě zeptala, kolik je 2 x 3," povídá Pepíček. "Jakej je v tom kurva rozdíl?" rozčilí se tatík. "Přesně to jsem řekl," na to Pepíček |
|
| |
stargaze Anonymní
| Předmět: Re: Vtip Thu Feb 15, 2007 12:58 am | |
| Létají dva nad Macochou a přijde třetí. Ti dva ho přesvědčují: "Pojď si s námi zalítat, stačí jen mávat rukama a už lítáš." Třetí se nechá přesvědčit, skočí, mává rukama - a rozplácne se dole na kamenech. A ten první říká tomu druhému: "Teda archanděli Gabrieli, my jsme ale svině, viď?" |
|
| |
stargaze Anonymní
| Předmět: Re: Vtip Thu Feb 15, 2007 1:06 am | |
| Malého cikána vyhodí ze všech škol ve městě i v okolí. Starému cikánovi nezbývá nic jiného, než ho dát do církevní školy. Malý cikán přijde první den - 3 jedničky. Přijde druhý den - 2 jedničky a pocavla za vzorné chování. Starému cikánovi je to divné, tak se prá: "Ferko, jak to, že se tak dobře učíš?". a Ferko odpoví: "Tato, přijdu do prní místnosti a na stěně přibitý chlap hřebíkama, přijdu do druhý, tam je přibitý druhý chlap. Tato, v téhle škole se s nikým neserou". |
|
| |
stargaze Anonymní
| Předmět: Re: Vtip Thu Feb 15, 2007 1:09 am | |
| Medvěd má vypracovaný seznam zvířátek, která sežere. Přijde liška: "Medvěde, máš mě na seznamu?" "Mám." "A sežereš mě?" "Sežeru." "Můžu se jít rozloučit s rodinou?" "Můžeš." Medvěd sežral lišku a přijde vlk: "Medvěde, máš mě na seznamu?" "Mám." "A sežereš mě?" "Sežeru." "Můžu se jít rozloučit s rodinou?" "Můžeš." Medvěd sežral vlka a přijde zajíc: "Medvěde, máš mě na seznamu?" "Mám." "A nemohl bys mě vyškrtnout?" "Mohl." |
|
| |
stargaze Anonymní
| Předmět: Re: Vtip Thu Feb 15, 2007 1:13 am | |
| Přijde Hitler do kostela, poklekne k ukřižovanému Ježíši a začne: "Ó děkuji Ti, že jsi mi dal Rakousko." "Máš štěstí." "Ó děkuji Ti Pane, že jsi mi dal Čechy." "Máš štěstí." Hitler se podiví, ale pokračuje: "Ó děkuji Ti, že jsi mi dal Francii." "Máš štěstí," zní znovu odpověď Ježíše. Hitlerovi to již nedá a tak se zeptá: "Proč mi stále říkáš, že mám štěstí?" "Protože kdybych neměl přibité nohy, tak Tě kopnu do držky." |
|
| |
stargaze Anonymní
| Předmět: Re: Vtip Thu Feb 15, 2007 1:14 am | |
| Jde takhle jednou mamut savanou. Z dáli přiběhne stádo slonů a vrhnou se na mamuta. Zrubou ho do krve a do bezvědomí. Za nějakých pár hodin se mamut probere a jeho první slova jsou: "Ty zkurvený skinheadi mi nedají pokoj." |
|
| |
wojta
| Předmět: Re: Vtip Thu Feb 15, 2007 1:19 am | |
| Víte, proč chtějí z prodeje stáhnout známky, které jsou s prezidentem? Lidi neví, na kterou stranu mají plivat. | |
|
| |
wojta
| Předmět: Re: Vtip Thu Feb 15, 2007 1:26 am | |
| Rybaří takhle jeden spokojenej zazobanec na svý jachtě a najednou vytáhne malou zlatou rybku. Pusť mě zpět do vody, splním ti přání. Chlápek tak přemýšlí, že vlastně mu nic nechybí, ale nakonec ho napadne jedna věc, tak rybku hodí do vody a povídá: Chtěl bych vědět, co budu v příštím životě. Mno, to bych zrovna neměla plnit, takový přání, ale dala jsem slovo, tak dobře. Budeš fotbalový rozhodčí. Já a fotbalový rozhodčí? Já jsem se o fotbal nikdy nezajímal, pravidla pořádně neznám, třeba vůbec nevím, co je takovej ofsajd. Tak se to fofrem nauč, zítra pískáš ve Wembley. | |
|
| |
wojta
| Předmět: Re: Vtip Thu Feb 15, 2007 1:37 am | |
| Stoji takhle chlapecek u propasti a place. Prijde k nemu pan a pta se: "Procpak places". "A spadl mi tam do propasti chleba". "S maslem vid?" "Ne s Mamou" | |
|
| |
wojta
| Předmět: Re: Vtip Thu Feb 15, 2007 3:07 pm | |
| Babička nastoupí do autobusu a nabízí řidiči oříšky,ten aby neurazil si vezme a poděkuje.Další den se to opakuje."Babi,tak si taky vemte" říká řidič."Ale ne,to já už nepokoušu." na to babka.A třetí den to samé,to už se ale řidič zeptá:"A babi,kde berete tolik oříšků??" " Z Tofiffe chlapče!!" | |
|
| |
wojta
| Předmět: Re: Vtip Thu Feb 15, 2007 3:11 pm | |
| Potkají se tři babičky a chlubí se svými vnuky. Můj bude doktorem. Pořád si hraje s ampulkama a stříkačkama a něco si píchá. Můj bude asi agronom. Sází na zahradě konopí a mák a čeká na úrodu. Můj bude určitě šofér. Namočí si hadr do benzínu, hodí si ho na hlavu a řekne: Teď mě neruš, babi, bude jízda. | |
|
| |
FannyBoy
| Předmět: Re: Vtip Thu Feb 15, 2007 3:13 pm | |
| | |
|
| |
wojta
| Předmět: Re: Vtip Thu Feb 15, 2007 3:39 pm | |
| Tlacenice v metru a zena se nechtic dotkla jednoho muze na citlivem miste. "Prominte, nechtela jsem." "Slecno, ja jsem sachista. Chtela - nechtela, kdyz jste se jednou figurky dotkla, musite s ni hrat!" | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vtip | |
| |
|
| |
| Vtip | |
|